Izvor:
11.10.2016 u 22:19
0

ZMAJ IZVREĐAO RIVASOVU I GASTTOZZA: Vesna uzvratila DUPLOM MEROM! (FOTO)

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipovao održao je govor na jednom zboru gde je izvređao takođe bivšu stanarku najpopularnije vile na Balkanu Vesnu Pajić Rivas.

Vesni se nije ni malo dopao njegov govor, u kome je nazivana raznim pogrdnim imenima od strane Ilije, pa je ona odlučila da mu odgovri.

Pored nje, Zmaj se u govoru dotakao i Nenada Marinkovića Gasttozza koga je takođe počeo da vređa, ali u trenutku vređanja Nenada i Vesne, prisutni su mu zviždali i otimali mikrofon.

Dakle,i definitivno Zmaj je đubre neopevano…Ode na Kocica zbor i tamo pljuje po nama…ali i kada je po meni pljuvao a i po Gastozu narod ga je izvizdao i oteli mu mikrofon…Ovaj Goci koga tako svojata ne bi nikad bio pozvan na Tv Happy da ja nisam tražila preko Jelene Petković da uzme kontakt od Cane i pozove ga u emisiju,Đubre Zmaj ga ni spomenuo a kamoli se setio da pozove…Goci je sa Žarom bezbroj puta gostovao u mojim etno emisijama i zato sam ga zvala i ovde,da se čuje malo bar Krajiske muzike…i lepo mi je uzvratio…hvala…pa Zmaj ni majku ne zove,a ne druge…psi laju,karavani prolaze – napisala je Vesna na svome Fejsbuk profilu.

Ukoliko nista videli, Zmajev govor moćete pogledati ovde.

Pogledajte, fotografiju:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/ Vesna Rivas Pravi Profil-popunjen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter