Izvor:
26.01.2017 u 02:55
0

ZVEZDE su odlučile: Poznati SRPSKI astro-numerolog otkriva ko POBEĐUJE u „Parovima“! (foto)

U emisiji "Upoznajte parovi" gostuje Suzana Perović Blondi, Savo Perović, eminentni novinari, ali i poznati astro-numerolog Ružica Matić.

Savremeno doba potpuno je opčinjeno moćima koje pruža astrologija kao nauka, a Ružica je rešila da svoje znanja o zvevdama podeli sa ljubiteljima "Parova". Naime, nakon što je analizirala i prognozirala svakog učesnika ponaosob, u jednom trenutku ju je voditeljka Jovana Jeremić upitala kakve su astrološke prognoze ko će pobediti u "Parovima".

Astro-numerolog nije želela još da otkriva ko bi to mogao biti, a pored toga je navela da je za takve prognoze još prerano.

Svakako, Ružica Matić če i u narednim emisijama gostovati, pa će otkriti kome su se to "zvezde poklopile" te će odneti laskavu titulu pobednika pete sezone rijaliti programa "Parovi".

Da saznate sve o astrološkim prognozama rijaliti programa "Parovi!", ako i o najaktuelnijim dešavanjim iz vile, ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter