Izvor: KURIR.RS
12.01.2023 u 16:44
0

ŠABAN BI BIO PONOSAN! Mihajlo sav ISCEPAN slavio rođenje naslednice Manje, a Šaulićeva pesma ODZVANJALA SVEČANOM SALOM

Generalni konzul RS u Cirihu, Mihajlo Šaulić i njegova supruga Marina, postali su roditelji devojčice, a tim povodom su organizovali luksuznu proslavu gde su okupili srpski džetset.

Naslednik legendarnog Šabana Šaulića okupio je prijatelje i rodbinu u jednom prestoničkom restoranu, gde je atmosfera bila i više nego na zavidnom nivou.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Mihajlo Šaulić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ponosni otac, Mihajlo nosio je majicu na kojoj piše Manjin tata, a kao što običaji nalažu Šauliću su odmah po ulasku u restoran iscepali majicu, dok on nije skidao osmeh sa lica.

Posebno emotivan trenutak bio je kada se svečanom salom prolomila Šabanova pesma „Hvala ti za ljubav što od tebe primam“, što je i ponosna mama Marina podelila na svom Instagramu.

Mihajlo Šaulić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Nema sumnje da bi Šaban bio ponosan zbog ovakvog događaja i da bi mu srce bilo puno zbog rođenja male Manje.

Kurir se našao na licu mestu i izveštavao čitaoce o ovoj gala fešti, a pre početka slavlja, Gordana Šaulić je otvorila dušu o prvim utiscima, te je priznala.

– Hvala na čestitkama. Bila sam u bolnici sa Mihajlovim kumovima, a Marinina sestra je kasnije došla. Bili smo ispred sale, videli smo devojčicu, presrećna sam. Posebno mi je drago da se Mihajlo ostvario, oženio se, a sada dbio devojčicu. Nažalost Šaban nije dočekao porođaj unuke, ali ono što me čini srećnom je, što je svo prošlo, onako kako bi on želeo – rekla je Gordana u izjavi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter