Izvor: KURIR.RS
12.01.2023 u 16:49
0

PEVAČICA PROŠLA KROZ AGONIJU! Milena se suočila sa OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM

Milena Vučić trudi se da privatnost sačuva za sebe, a sada je zabrinula fanove kada im se obratila putem Instagrama i otkrila da je prošla kroz agoniju.

Pevačica je sa pratiocima podelila svoje iskustvo i otkrila da je morala da ode na operaciju, nakon što je saznala da ima promene na dojci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Dobro jutro. Imala sam nekoliko dana da shvatim koliko je važno paziti i voleti sebe. Samopregledom dojki sam otkrila da nešto nije u redu. Otišla sam kod onkologa i shvatila da se tkivo koje sam napipala mora odstraniti. Prošla sam odlično, benigno je i osećam se dobro – napisala je ona, i dodala:

Milena Vučić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Nisam ranije htela pričati o tome, ali smatram da je jako važno uticati na svest o tome šta znači preventiva.

Podsetimo, pevačica Milena Vučić povukla se sa muzičke scene i posvetila se porodici. Iako su joj mnogi predviđali veliku karijeru, pevačica je karijeru stavila u drugi plan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter