Izvor: Alo
27.05.2024 u 09:24
0

U IZRAELSKOM NAPADU NA RAFU UBIJENO 40 CIVILA Čeka se nova runda pregovora o prekidu vatre

Sukob Izraela i Hamasa – 234. dan

Izraelska vojska (IDF) je tokom prethodnog dana nastavila ofanzivu kod Rafe, na jugu Pojase Gaze, gde je poginulo najmanje 40 civila, uključujući žene i decu, ali i u Džabaliji, na severu enklave, u kojoj je stradalo 13 osoba, među njima žene i deca.

IDF navode da je u Džabaliji uništena baza Hamasa, kao i da je sprovedena racija u kući jednog od zvaničnika Islamskog džihada, dok je u borbama na severu Gaze ubijen jedan vojnik, a drugi teško ranjen na jugu.

Racije su u proteklom danu izvedene i na Zapadnoj obali u području Nablusa, Ramale, Vitlejema i Dženina, a uhapšeno je sedam osoba. U večernjim satima IDF su usmrtile palestinskog tinejdžera kod grada Sair, nedaleko od Hebrona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter