Izvor: KURIR/BLIC
19.01.2023 u 20:15
0

SADA TVRDI DA JE ON BOLJI FRAJER! Milica Todorović dala ŠOK odgovor: Ovaj ŠMEKER joj je privukao pažnju

Pevačica Milica Todorović već neko vreme nema sreće u ljubavi, te ne krije da ne može da pronađe partnera.

Ona je sada je otkrila ko je po njenom mišljenju najbolji frajer na našoj javnoj sceni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Voditelj joj postavio pitanje:

– Navedi dva najbolja frajera sa domaće javne scene.

– Teško je ovo pitanje… Skoro sam rekla da postoji jedan čovek, ne znam ga lično, videla sam ga na Instagramu, zove se Dušan Šušnjar, a drugi može da bude Miloš Timotijević – odgovorila je ona kao iz topa.

Podsetimo, Milica Todorović bila je u vezi sa glumcem Petrom Strugarom, ali njihova romansa nije dugo potrajala. Nakon raskida, glumac je dobio dete sa novom izabranicom. Kako je pevačica otkrila Timotijević je najbolji frajer među glumcima, a to znači da je bolji i od njenog bivšeg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter