Izvor: BSC Happy portal
27.04.2023 u 14:49
0

SAHRANA SAŠE VIDIĆA: Seka Aleksić u suzama održala oproštajni govor FOTO/VIDEO

Tužna prilika okupila je mnoge estradne ličnosti i prijatelje Saše Vidića danas na Novom groblju. Odjekuju jecaji najmilijih.

Rodbina i prijatelji opraštaju se danas od Saše Vidića na Novom groblju. Venci, buketi i mnogo suza za talentovanog i nadasve na jeziku oštrog modnog kreatora, koji je posle duge i teške bolesti, napustio ovaj svet u 53. godini života.

Među ožalošćenima su Sašina tetka Dragica, brat Igor, sestre Maja i Aleksandra sa porodicama, a jedna od prvih koja je stigla ispred kapele u kojoj je u 14h obavljena kremacija, bila je njegova dugogodišnja saradnica Seka Aleksić. Ona je bila upravo ta koja je održala posmrtni govor za Sašu.

Printscreen/AdriaMedia

“Planirali smo velike stvari i radovala sam svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si rešio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio…”, rekla je Seka u suzama.

Printscreen/AdriaMedia

Seka se od prijatelja oprostila buketom belih ruža, Sašinog omiljenog cveća. Na Novo groblje stigla je i voditeljka Tanja Rađenović sa suprugom, muzičar Marko Kon, pevač Marko Rokvić, Vanesa Šokčić…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter