Izvor: BSC Happy
09.03.2024 u 13:13
0

PUBLIKA ISPROZIVALA SEKU ZBOG STAJLINGA: Pogledajte u kakvoj odevnoj kombinaciji se pojavila na koncertu Dragane Mirković (VIDEO)

Pevačica se pojavikla na koncertu kod koleginice, a onda usledile neviđene kritike

Dragana Mirković sinoć je održala veliki koncert u hali „Spens“ u Novom Sadu, a imala je i specijalnu gošću.

 

Dragana, koja je dugih 12 godina „ratovala“ sa Sekom Aleksić, nedavno se s njom i pomirila i sinoć ju je pozvala na koncert. Seka se odazvala, a odlučila je da se pojavi u veoma neobičnom izdanju, koje je kod korisnika društvenih mreža sada izazvalo negodovanje.

Aleksićeva se pojavila u crnim helankama i roze kratkoj, top haljini, sa natapiranom kosom i sve ostavila u čudu. Nakon što su snimci preplavili društvene mreže, mogli su se pročitati komentari poput:“Šta ti je, Seko, aman?! Iz kog si filma izašla?“, “ Seko, šta uradi od sebe? Na šta ličiš, ženo?“, „Crna, Seko, na šta ličiš“.

Dragana i Seka su se prilikom susreta na koncertu izgrlile i izljubile, te nema dileme da su na nesuglasice koje su imale više od 10 godina, zaboravile.

@estradni_bromazepam Seka Aleksić gost na koncertu Dragane Mirković u Novom Sadu #sekaaleksic #draganamirkovic #koncert #odkadsamseutebezaljubila ♬ original sound – estradni_bromazepam

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter