Izvor: Alo.rs
09.03.2024 u 13:50
0

DARKA FILIPOVIĆA ŽENA PREVARILA SA NJEGOVIM PRIJATELJEM: Pevač se razveo nakon 12 godina braka

Pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine nakon što ga je prevarila sa njegovim prijateljem, kako su tada prenosili domaći mediji.

Oni su bili u braku 12 godina, a njihova svadba koja je nastupila posle godinu i po dana zabavljanja i dalje se pamti.

Oni su prvobitno hteli da se venčaju u Beogradu, ali su zbog mnogobronih prijatelja i rodbine koji žive na jugu Srbije, promenili lokaciju u poslednjem trenutku, te je ceremonija priređena u Leskovcu.

Svadba trajala je preko dvanaest sati, a gosti su se prvo okupili u Nišu ispred Jasminine kuće, gde su se ispoštovali svi tradicionalni običaji.

Nakon toga je uspedilo venčanje u crkvi, a veselje je nastavljeno u jednom luksuznom restoranu. Jasmina je za ovaj poseban dan imala venčanicu iz Turske, dok je on imao elegantno odelo.

Raskošna dekoracija, kao i hrava i piće koji su uvezeni iz inostranstva posebno za ovu svečanost samo su neki od detalja, a Darko se pobrinuo da ispuni svaku Jasmininu želju.

Na svadbi su okupili veliki broj javnih ličnosti, među kojima i Darko Lazić, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi.

Nakon građanskog venčanja u restoranu, gosti, ali i mladenci, uživali su u veselju. Mlada se u jednom momentu popela na sto, dok je Darko sve vreme kitio muziku.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter