Izvor: Telegraf
20.03.2024 u 22:25
0

DAVALA MU PLATU 3000 EVRA MESEČNO, A ON JE NAPUSTIO: Seka Aleksić ostala bez dugogodišnjeg saradnika

Seka Aleksić je ostala bez dugogodišnjeg saradnika s kojim je pokrenula i svoj modni brend.

Posle brojnih spekulacija koje o njenom privatnom životu kruže poslednjih meseci, pevačica je sada prekinula odnos sa Stanislavom Zakićem, svojim kreativnim direktorom, kao i direktorom brenda koji je osnovala.

Ovu vest saopštio je upravo on putem mreže Iks, nakon čega su odmah počele spekulacije o njihovom odnosu:

– Nakon dve divne godine provedene kao art direktor Seke Aleksić i njenog brenda, doneo sam odluku da se povučem sa ove pozicije. Ove dve godine bile su ispunjene izazovima, ali i nezaboravnim iskustvima. Zahvalan sam Seki Aleksić i timu njenog brenda na prilici da napravim jedan brend i doprinesem razvoju postojećeg. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, i radujem se što ću te vrednosti nositi sa sobom u budućnost. Ovo nije kraj, već samo novo poglavlje u mom profesionalnom putovanju. Radujem se novim izazovima i mogućnostima koje će mi budućnost doneti. Nadam se da ćemo se nekad ponovo sresti na tom putu. Hvala vam svima na podršci iako nije uvek bilo lako, a pre svega Seki i njenoj porodici što su me prihvatili i dali mi potpunu slobodu – napisao je Zakić.

Iako o njihovom poslovnom odnosu nije pričala za medije, pevačica je jednom prilikom spomenula Stanislava.

– Moj Stanislav. Posao. Ljubav. Zadovoljstvo. Prijateljstvo. Izvodljivo je, samo ako znate – rekla je tada Seka.

Ipak, ono što je zaista čudno jeste da je Seka upravo s njim pokrenula modni brend, a u poslednje vreme modni znalci su često hvalili njen stajling, za koji je bio zadužen upravo Stanislav. Još jedna nelogičnost, koji su uočili korisnici mreže Iks, jeste i to što je Stanislav prekinuo saradnju sa Sekom pred objavljivanje njenog albuma.

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, Zakić je za svoj angažman imao platu od 3.000 evra, a bio joj je i nerazdvojni saradnik na privatnim i poslovnim putovanjima. S vremenom je postao i jedan od njenih najboljih prijatelja, pa mu je pevačica opremila i stan u kom trenutno živi. Seki će trenutno glavni prioritet biti muzička karijera, pa će tako navodno njemu ostaviti brend, čije je sedište u jednom lokalu, koji je ona mesečno rentirala u Ustaničkoj ulici.

Da među njima posle poslovnog razlaza nema nikakve zle krvi, svedoči i to što je na njegovu objavu reagovala i sama Seka, koja mu je u komentarima ostavila emotikon srca, a za medije se kasnije oglasio i Stanislav, koji je kratko prokomentarisao:

– Sve je onako kako sam napisao. Seka i ja smo ostali u odličnim odnosima. Sad ću malo da se odmorim, pa ću videti šta ću dalje – rekao je on za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter