Izvor: Kurir
20.03.2024 u 22:54
1

JELISAVETA POKUŠAVA DA SPASE BRAK: U javnost procureli šokantni detalji, evo na šta je SVE SPREMNA

Kao grom iz vedra neba u domaćim medijima odjeknula je vest da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode, a kako su oduvek čuvali svoju privatnost daleko od očiju javnosti, glumica i košarkaš nisu davali izjave za medije ovim povodom, a i pred drugima se ponašaju kao da je sve u redu.

Ipak, prema rečima upućenih, iza zatvorenih vrata situacija i dalje nije sjajna, pa tako Jelisaveta od kada se u medijima pojavila vest o krahu braka, svaki put kad se nađu zajedno, uporno pokušava da porazgovara s Milošem. Situaciju dodatno pogoršava to što je košarkaš u poslednje vreme vrlo nervozan i zbog povrede noge, usled čega neko vreme nije igrao za Crvenu zvezdu.

– Jelisaveta već nekoliko dana želi da reši problem koji ima s Milošem. Moli ga da razmisli o svemu još jednom i da pruži šansu njihovom braku. Svaku priliku kad su zajedno ona koristi da bi popričali i našli rešenje zbog kog se kasnije neće kajati. Miloš je dosta nervozan već neko vreme i zbog povrede noge koju je imao, a posebno ga je uzrujalo to što su i mediji saznali za probleme u njihovom braku. Jelisaveta ne odustaje od ideje da spase brak, a stalno mu govori i podseća ga da je i on tokom godina bračnog života pravio razne greške, preko kojih je ona prelazila – govori naš sagovornik i dodaje:

– Najviše vremena kad su zajedno u stanu na Vračaru ona provodi u pokušaju da ga odobrovolji i da nastave tamo gde su stali. Tako mu je sad predložila da narednih dana zajedno posete bračnog terapeuta i da sa stručnim licem porazgovaraju o svemu, kako bi prevazišli bračnu krizu u koju su upali zbog njenog stila života i nekontrolisanog trošenja novca, kao što je kupovina preskupog sata od 70.000 evra – istakao je naš izvor.

Podsetimo, od kada se u ponedeljak pojavila vest o razvodu, Jelisaveta i Miloš su nekoliko puta fotografisani zajedno kako izlaze iz stana na Vračaru. Tako su viđeni u trenutku kad je košarkaš nervozno i užurbano ulazio u skupoceni automobil, koji je vozila glumica, te su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Glumica se dosad u jeku skandala samo jednom oglasila na Instagramu, kad je objavila fotografiju iz teretane i pokazala da joj je sve potaman. Ona je, čini se, tad bila dobro raspoložena, a onda je uslikala prijatelje dok su trenirali i sve vreme su se smejali i dobro zabavljali.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JELISAVETA POKUŠAVA DA SPASE BRAK: U javnost procureli šokantni detalji, evo na šta je SVE SPREMNA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter