Izvor: 24sedam
31.01.2024 u 10:28
0

SEĆATE SE MAJE IZ „LUNE“? Skinula se i izgleda bolje nego pre 20 godina

Maja Marković uživala je popularnost dok je bila članica grupe „Luna“, u kojoj se deset godina zadržala, nastupajući sa Čedom Čvorkom. Ona se nekoliko puta pojavljivala u javnosti nakon što je sredinom dvehiljaditih zvanično napustila muzički sastav, a sada se oglasila na Instagramu, gde je pokazala kako izgleda.

Budući da je pevačica hladne dane zamenila egzotičnom destinacijom, pokazala je kako uživa na plaži, a njen atraktivni izgled je u prvom planu.

„NJU SAM NAJVIŠE VOLEO“: Željko Šašić otvorio dušu

Na jednoj od fotografija, Markovićeva je pozirala u kupaćem kostimu, koji ima tračice i sudeći po objavama javnih ličnosti, u poslednje vreme je takva kombinacija dosta moderna.

„Majo, ti bolje izgledaš sada nego pre 20 godina“, „Kao avion!“, „Ovako nešto nema ni Amerika“, glase komentari ispod Majine objave.

Nakon što je napustila grupu, Markovićeva je 2009. godine snimila solo album, a onda se povukla iz javnosti i nastupala po kruzerima.

Podsetimo, Markovićeva nije mnogo želela da komentariše razloge napuštanja grupe, rekavši da „uspomene sa ljudima koje je tad upoznala, drži u fioci i nema potrebe da je otvara“. Prilikom jednog gostovanja na televiziji, pridružio joj se Čeda Čvorak, a ona je potom napustila emisiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter