Izvor: BSC HAPPY/KURIR
07.12.2023 u 22:40
0

SEVERINA TUŽILA FEJSBUK! Otkriveno šta je pevačica tražila i kako je rešen spor, u sve umešan i njen bivši muž

Severina je dva puta menjala prezime u poslednjih nekoliko godina. Najpre je 2015. godine, umesto devojačkog Vučković, uzela prezime svog tadašnjeg supruga Igora Kojića, a kad su se 2021. zvanično razveli, vratila se na staro. I baš tada je nastao veliki problem zbog kojeg je imala spor s društvenom mrežom Fejsbuk, koji je rešen u njenu korist.

Česte promene

Prema rečima izvora bliskog pevačici, ona je pre dve godine odlučila da se u javnosti isključivo predstavlja kao Severina, bez prezimena, jer smatra da je njeno ime nakon 30 godina karijere samo po sebi brend. To je značilo i promenu u predstavljanju na mrežama poput Instagrama i Fejsbuka, gde ona ukupno ima 2,3 miliona pratilaca.

– Kad se 2015. udala za Igora, Severina je na mrežama promenila svoje prezime, pa je, umesto Vučković, upisala Kojić. Međutim, nakon pet godina, kad se razišla sa suprugom, shvatila je da više ne želi da se javno predstavlja kao Severina Vučković, već samo kao Severina. Na Instagramu je to odmah odobreno, ali Fejsbuk je tada odbio njen zahtev uz obrazloženje da je naziv stranice često menjao imena, što je neuobičajeno kad su u pitanju javne ličnosti koje prati veliki broj korisnika – kaže naš sagovornik. Pevačica je tada odlučila da povede spor protiv pomenute društvene mreže.

REŠIO DA SE SKRASI: Darko Lazić iskeširao 200.000 evra za stan, evo u kom gradu je pazario nekretninu!

Pobeda

– Onda je Severina preko zastupnika uložila žalbu i tako se poveo spor između nje i Fejsbuka koji je potrajao skoro dva meseca. Slučaj je rešen u njenu korist, pa je odobreno da se ubuduće njena stranica zove samo Severina. Inače, ona je u tome bila baš odlučna, pa je preko zastupnika i nekim medijima slala dopise da je ubuduće predstavljaju samo kao Severinu, bez navođenja prezimena, jer je to njeno umetničko ime. Znam da ju je menadžer savetovao da prijavljuju Guglu svaki elektronski medij koji je bude oslovljavao kao Severinu Vučković, ali ona to ipak nije želela da uradi – naveo je dobro obavešten izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter