Izvor: BSC HAPPY/REPUBLIKA
07.12.2023 u 21:56
0

REŠIO DA SE SKRASI: Darko Lazić iskeširao 200.000 evra za stan, evo u kom gradu je pazario nekretninu!

Folker konačno rešio da se skući u Novom Sadu, pa je sa suprugom Katarinom pazario nekretninu koju sad kompletno sređuju.

Pevač Darko Lazić najzad je pazario stan u Novom Sadu, gde planira da se skući sa suprugom Katarinom, a na njega je pukao blizu 200.000 evra.

Kako mediji saznaju, Darko već više od tri godine traži nekretninu u ovom gradu jer je često zbog raznih obaveza u Novom Sadu, a kako se Katarina i on već navikli jer tu žive dugo pod rentom, sad su konačno vlasnici nekretnine. Lazić se, pored stana, častio i BMW, koji košta 100.000 evra, ali koji još nije vozio na duže staze.

– Darko i Kaća su se konačno skućili u Novom Sadu, ali izbegavaju da pričaju o tome. Dali su oko 200.000 evra na prostran stan, cena je malo manja, ali ispada ovoliko jer mnogo toga tek treba da se doradi i sredi. Veći deo nameštaja su već ubacili, tu je i bela tehnika i ostale dekoracije, ali planiraju da menjaju pločice u tri sobe, pa tu idu dodatni troškovi – kaže izvor blizak pevaču i dodaje da je Darko preko drugara došao i do auta koji mu se duže vreme sviđa:

NISTE GA VIDELI U OVOM IZDANJU: Evo kako izgleda Haris Džinović bez šešira! (FOTO/VIDEO)

– Darko je hteo još jedan pored onog koji ima u mint boji. Tu je potrošio još 100.000 evra, ali nije otišao u minus. Samo su obrnuli novac koji su dobili za svadbu, tako da su uradili pravu stvar! Darko se konačno skućio i smirio, to svi kažu, a ima dosta prijatelja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter