Izvor: alo
22.04.2024 u 10:14
0

POSLAO ŠURAKA U PRODAVNICU DA BI MOGAO DA ISKASAPI ŽENU: Detalji ubistva u Novom Sadu

Žitelji Novog Sada u šoku su posle stravičnog zločina koji se u subotu dogodio u Ulici Baja Pivljanina, gde je Jožef F. (36), posle svađe, nožem iskasapio nevenčanu suprugu Aranku A. (29). Nakon krvavog pira, Jožef je sebi prerezao grkljan i lekari se i dalje bore za njegov život.

Prema rečima komšija, u subotu oko 14.45 sati čula se najpre rasprava nevenčanih supružnika koja je odzvanjala ulicama, a ubrzo nakon toga i vrisak koji je uznemirio sve.

– Aranka sa sa Jožefom ima troje dece, ali ga je pre desetak dana napustila i došla da živi kod svog mlađeg brata. Jožef je dolazio nekoliko puta u tu kuću, a u subotu su se žestoko posvađali i on je izvadio nož i izbo je nasmrt. Svi u komšiluku smo čuli svađu, a onda jeziv, jak vrisak koji ledi krv u žilama i tada smo se uplašili da se desilo ono najgore – rekla je  jedna od komšinica.

UBICA NAJAVIO NA FEJSBUKU: Monstrum iz Novog Sada nagoveštavao da će ubiti suprugu!

 

Opisujući tragediju koja se dogodila, komšije su rekle da je Jožef u subotu došao kod Aranke najverovatnije sa željom da se pomire.

– U kući je bio i Arankin brat, a da bi ga nekako izvukao iz kuće, Jožef mu je dao pare da ode do prodavnice i kupi nešto. Dok se brat vratio, Jožef je već ubio Aranku – uznemireno je ispričao jedan od komšija.

On je dodao da mu je u glavi i dalje slika Arankinog brata koji je, nakon što je saznao da mu je sestra ubijena, krivio sebe što je uopšte napuštao kuću.

– Sve vreme je ponavljao: „Kako sam mogao da odem, kako je mogao tako da me prevari“ – rekao je komšija.

Jedna od komšinica je rekla da je bila među prvima koja je došla na mesto zločina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter