Izvor: Happy BSC Portal/
07.12.2023 u 21:06
0

BAJKA BEZ SREĆNOG KRAJA: Naša glumica se razvela zbog… (FOTO)

Bivši muž Ljubinke Klarić godinama živi u Americi.

Život Ljubinke Klarić našao se u žiži interesovanja kada je njen naslednik Kosta odlučio da školovanje nastavi u inostranstvu, tačnije u Americi, gde godinama živi i radi njegov otac Nebojša Jovanović.

Iako joj je razdvajanje od sina jedinca teško palo, glumica nije želela da ga sputava. Ipak, situacija u kojoj se našla probudila je radoznalost javnosti, a mnoge je zanimalo samo jedno – ko je bivši muž Ljubinke Klarić.

Naime, bivši muž Ljubinke Klarić, finansijski konsultant, godinama živi u Los Anđelesu. Zanimljiv je podatak da se sa glumicom oženio u strogoj tajnosti, a svečana ceremonija održana je na Zemunskom keju.

Za odlazak pred matičara znali su samo kumovi, a srećne vesti tek kasnije su podelili sa roditeljima. Ljubinka i Nebojša u braku su bili četiri godine, od čega su zajedno proveli tek polovinu vremena.

Iako su oboje verovali da će uspeti, ljubav na daljinu bila je kratkog daha, a glumica se sa sinom Kostom, koji je rođen u Americi, vratila u domovinu.

– Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto veza ne dešava. Jednostavno, daljina je učinila svoje.

– On nije mogao da ostavi posao koji je tamo započeo pre nego što smo zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu – izjavila je tada Ljubinka, koja se posle razvoda vratila svojoj profesiji.

RADA SE VRAĆA NA FAKULTET! Pevačica donela odluku, rešila da zagreje stolicu

Bivši muž Ljubinke Klarić nastavio je dalje, a sa glumicom je ostao u prijateljskim odnosima, te zajedno odlučuju o budućnosti njihovog naslednika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter