Izvor: Happy BSC Portal/Gloria.rs
08.12.2023 u 07:41
1

PRIRODNA LEPOTA: Pogledajte kako je naša glumica izgledala u mladosti (VIDEO)

Besprekoran izgled Seke Sablić u mladosti privukao pažnju javnosti.

Naša poznata glumica Seka Sablić koja je u junu napunila 81. godinu može se pohvaliti savršenim izgledom koji prati damsko držanje i stil.

Nekrunisana kraljica komedije poznata je po svom šarmu i prelepim crtama lica koje su oduvek bile njen zaštitni znak, pa izgled Seke Sablić u mladosti nikoga nije ostavljao ravnodušnim.

Karijeru, na kojoj bi joj mnogi pozavideli, počela je pre skoro pedeset godina, pa nije čudo što važi za jednu od najvoljenijih glumica u svim zemljama bivše Jugoslavije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bufonerija (@bufonerija)

Neverovatnu popularnost stekla je ulogama u filmovima „Burduš“, „Tesna koža 3“, „Moj tata na određeno vreme“, „Sekula i njegove žene“…

Izuzetne komičarske sposobnosti pokazala je kao drugarica Seka u seriji ”Srećni ljudi”, ali i kao sekretarica Marijana u ”Boljem životu”, a vrhunac popularnosti dostigla je ulogom Vere u seriji „Ljubav, navika, panika”.

Godine 2008. svrstana je među najbolje srpske glumice postavši laureat nagrade „Velika Žanka“, a dobitnica je i prestižne nagrade „Dobričin prsten“ za životno delo.

SPASAVANJE IZ GAZE PLATIĆE 7.000 EVRA?! Ovako Hrvatska pomaže svojim građanima

Osim televizijske karijere, ona je glumila i u pozorištu gde je u više navrata dokazala da je talentovana i za muziku, a besprekoran izgled Seke Sablić je u to vreme mnoge ostavljao bez daha.

Ipak, njeno srce pripalo je muškarcu kojeg nikada nije spominjala u javnosti, a kome je podarila sina Stefana, danas uspešnog reditelja koji je od majke nasledio ljubav prema umetnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRIRODNA LEPOTA: Pogledajte kako je naša glumica izgledala u mladosti (VIDEO)”

  1. Zašto se baviš politikom?? Nisi ti za to. A možda su te naterali??? Pomuzeš kravu, da puno mleka a onda se ritne i…. ODE MAST U PROPAST. ĆUTI NE RITAJ SE

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter