Izvor: Alo.rs
07.11.2023 u 07:52
0

SKANDAL UZ HOLIVUDU: Bivšoj asistentkinji Roberta De Nira u toku suđenja stigla poruka zbog koje je izbio haos u sudnici

Bivša asistentkinja Roberta De Nira, Grejem Čejs, dobila je poruku u kojoj je pisalo da je ona "odvratno malo stvorenje". Njeni advokati tvrde da je Čejs ovu uvredu dobila od dece slavnog glumca.

U Saveznom sudu u Njujorku vodi se slučaj između Roberta De Nira i njegove bivše asistentkinje Grejem Čejs koja je tužila holivudsku legendu i njegovu producentsku kuću „Canal Production“ zbog polne diskriminacije i kršenja Zakona o ljudskim pravima grada Njujorka.

Advokati Grejem Čejs rekli su da joj je uvredljiva poruka stigla prethodne večeri i sadržaj je pročitan danas na sudu.

„Ti malo odvratno stvorenje. Nemaš ništa pametnije da radiš nego da uništavaš život jednog osamdesetogodišnjaka. Nadam se da ćeš ti i tvoja porodica patiti isto kao što i drugi pate zbog tebe“.

Dodaje se da je u poruci Grejem opisana kao „prljavi prevarant“.
Iako nije poznato ko je tačno poslao poruku, sumnja se na decu Roberta De Nira.

Naime, Grejem Čejs tuži De Nira i traži odštetu u visini od 12 miliona dolara. U optužnici se navodi da je njen šef (Robert De Niro) bio „jeziv šef“ koji je od nje tražio da ga počeše po leđima, kao i da je bio verbalno agresivan i da je „urlao na nju“.

Prethodnih dana na sudu devojka Roberta De Nira pričala je o bivšoj asistentkinji i nazvala ju je „zlobnom, opsesivnom i psihotičnom“, i legendarni glumac je nekoliko puta povisio ton tokom odgovaranja na pitanja advokata bivše asistentkinje.

Suđenje će trajati još najamnje dve nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter