Izvor: BSC HAPPY/KURIR
13.12.2023 u 16:46
0

ŠTA SE DESILO S NJIM? Misterija nestanka dečka Nataše Rodić

Treća sestra Rodić, Nataša prava je misterija. Dok se Bogdana udala za sina najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, a Bojana za Mirka Šijana, Nataša o svom ljubavnom životnu ne priča.

Ipak, poznato je da je Nataša više godina bila u vezi sa Matijom Bojovićem iz Crne Gore.

Nataša i Matija svoju ljubavnu avanturu otpočeli su u Americi 2017. godine. Oni su nekoliko puta raskidali i mirili se.

„BILA JE PET MESECI U KOMI NAKON POROĐAJA“ Severina objavila emotivni video sa majkom (VIDEO)

Njih dvoje jedno vreme su zajedničke fotke i snimke kačili na društvene mreže, međutim to je u poslednje vreme utihnulo.

Rodićka, koja je drastično smršala sada na mrežama pretežno objavljuje slike u izazovnim izdanjima, ali i sa sestrićima: Željkom, Krstanom, Zoranom i Vukanom.

Inače, najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, koja je iz Titela gde se porodica bavi prodajom pilića, dospela je u centar pažnje medija kada se njena sestra Bogdana udavala za Veljka Ražnatovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter