Izvor: Blic
09.11.2023 u 22:45
0

Šta se kuva u Holivudu: KEVIN KOSTNER IMA NOVU LJUBAV

Na društvenim mrežama uveliko komentairšu da Kevin Kostner (68) ima novu ljubav i da je reč o slavnoj glumici. To je toliko uzelo maha da se oglasio i njen portparol i evo šta je poručio.

Reč je o glumici Riz Viderspun (47) koja je u martu ove godine saopštila da se razvodi od Džima Tota posle 12 godina braka. Nakon toga su je „spajali“ sa zvezdom američkog fudbala Tomom Brejdijem, a onda se saznalo da se oni uopšte i ne poznaju.

„ANKETA DANA: priča se da je Kevin Kostner u vezi sa Riz Viderspun. Dopada li vam se ovaj par?“, postavio je pitanje na X voditelj podkasta „Naughty but Nice“ Rob Šater.

Na ovoj društvenoj mreži su ovu glasinu ovako komentarisali: „Kevin Kostner se zabavlja sa Riz Viderspun? Šta???“, „Znači, kruže glasine. Ona ima 47, a on 68 godina?“, „Njih dvoje? Zaista?“.

Portparol glumice je poručio: „Ova je priča potpuno izmišljena i nije istinita“.

Riz Videspun saopštila je u martu da su ona i njen bivši suprug sa kojim ima sina, u dobrim odnosima i da poštuju jedno drugo. Glumica iz prethodnog braka sa Rajanom Filipeom ima dvoje dece.

Kevin Kostner je imao buran razvod od Kristin Baumgartner sa kojom ima troje dece. Da li je vas iznenadila ova glasina?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter