Izvor: žena
10.11.2023 u 08:06
0

DE NIRO PROGLAŠEN KRIVIM ZA POLNU DISKRIMINACIJU: Moraće da plati 1, 2 miliona dolara

Robert de Niro moraće da plati 1.2 miliona dolara bivšoj asistentkinji zbog polne diskrimnacije. Njegova produkcijska kompanija proglašena je krivoom zbog polne diskriminacije nad Grejem Čejs Robinson koja će dobiti 1.2 miliona odštete.

Slavni glumac Robert de Niro označen je kao nasilan šef, kako je odlučilo osam porotnika na Federalnom sudu na Menhetnu.

Porotnici su danas poslati da donesu odluku, nakon nedelju i po dana suđenja, Grejem koja je godinama radila u produkcijskoj kući holivudske zvezde Canal Productions, tražila je 12 miliona dolara, a Robert de Niro uzvratio je kontratužbom tražeći šest miliona dolara,

Šta se kuva u Holivudu: KEVIN KOSTNER IMA NOVU LJUBAV

Slavni glumac izgubio je veliki sudski spor. Porota je odbacila njegovu tvdnju da je njegova bivša asistentkinja uradila proneveru. Odluka je doneta nakon šet sati većanja i odbačena je njegova protivtužba, navodi TMZ.

Grejem Čejs Robinson je podnela tužbu još u oktobru 2019. i tvrdi da ju je Robert de Niro terao da radi stereotipno ženske poslove, da ju je plaćao manje od muških kolega i tražio od nje da ga češa po leđima. Nazivao ju je pogrdnim imenima prema njenim rečima, što je za nju bilo ponižavajuće i veoma ju je povredilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter