Izvor: BLIC
10.11.2023 u 08:58
0

UZELA OGROMAN BAKŠIŠ: Rada Manojlović progovorila o cifri koju je uzela na jednoj svadbi

Poznato je da pevači, osim dobrog honorara, koji se broji u hiljadama evra, uzmu i dobar bakšiš na veseljima na kojima pevaju.

Rada Manojlović je na jednoj svadbi u Tutinu zaradila čak 20.000 evra i to za samo sat vremena.- To je bilo jedno prelepo veselje, ali vam neću reći koliko sam novca zaradila. Neka to ostane tajna. Tačno je da je bilo dosta bakšišaali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Bilo je ludo i nezaboravno – ispričala je svojevremeno koja je otkrila nešto više i o mladencima iz Tutina:

DE NIRO PROGLAŠEN KRIVIM ZA POLNU DISKRIMINACIJU: Moraće da plati 1, 2 miliona dolara

Domaćini su bili divni. Oni žive u Nemačkoj, a veselje su pravili u Tutinu jer su odatle rodom. To je bila jedna prava bošnjačka svadba, sa dosta interesantnih običaja. Veoma sam zahvalna mladencima što su baš mene izabrali da im uveličam najlepši dan u životu. Oni su divni mladi ljudi i baš se vidi da se mnogo vole.

Inače, Rada Manojlović je nedavno doživela neprijatno iskustvo sa vlasnicima klubova u kojima je trebalo da nastupa, ali je iz zdravstvenih razloga morala da ih otkaže.

Rada je na društvenim mrežama napisala da je morala da otkaže nastupe iz zdravstvenih razloga, a vlasnici klubova su joj tražili da snimi video u kom se, u tom stanju, obraća fanovima i otkazuje isti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter