Izvor: BSC Happy
18.09.2023 u 16:01
0

STRAVIČNE OPTUŽBE PROTIV KOMIČARA: Rasel Band optužen za višestruko silovanje, oglasili se sam glumac i BBC

Njega su za ovo optužile četiri žene, a sve se, navodno, dogodilo na vrhuncu njegove slave. Tvrdi se da se sve dogodilo između 2006. i 2013. godine, kada je Brend bio voditelj BBC radija 2 i Kanalu 4, pre nego što je postao holivudska zvezda.

Ove stravične optužbe dospele su u javnost nakon što je Rasel u petak na svoj „Youtube“ kanal postavio video u kom oštro demantuje „veoma ozbiljne optužbe koje su se pojavile na njegov račun“.

FENOMEN OD HILJADU MUZIČARA: Kada čujete Rokin1000 čujete nešto gotovo magično, rok himnu koja svira u punom sastavu orkestra ili hora, bend i publika spojeni u jednu(VIDEO)

Kao što sam opširno pisao o tome u svojim knjigama, bio sam kroz prošlost vrlo, vrlo promiskuitetan“, rekao je on, između ostalog u snimku.

Tokom tog vremena promiskuiteta, odnosi koje sam imao apsolutno su uvek bili sporazumni. Tada sam uvek bio transparentan oko toga, gotovo previše transparentan, a transparentan sam i sada. Pitam se čiji interes stoji iza svega“, dodao je glumac. Kako se navodi u izveštajima koje je preneo „The Times“, jedna žena tvrdi da ju je Brend silovao „pribivši je uza zid“, a druga tvrdi da ju je glumac napao kada je on imao 31 godinu, a ona tek 16 godina.

Ona je rekla i kako ju je glumac nazivao „detetom“ tokom „emocionalno nasilne i kontrolisane veze koja je trajala tri meseca“. Treća žena istakla je da ju je komičar, navodno, seksualno napao dok je radila sa njim u Los Anđelesu i tvrdi da joj je pretio tužbom ukoliko nekome nešto bude rekla. Četvrta žena tvrdila je da ju je Brend seksualno napao, ali i fizički i emocionalno zlostavljao.

Naime, Brend je između 2006. i 2008. godine radio u emisijama za BBC i Kanal 4. Producentska kuća „Banijay UK“ koja stoji iza televizijske emisije čijji je Brend bio voditelj, saopštila je da pokreće „sopstvenu internu istragu“ o ovom slučaju, piše BBC.

Iz pomenute kompanije su  zamolili i sve koji znaju za glumčevo diskutabilno ponašanje da ih „direktno kontaktiraju“. „Pisaćemo svim našim trenutnim dobavljačima, podsećajući ih na njihove odgovornosti prema našem kodeksu ponašanja“, stoji u njihovom saopštenju.

Rasel Brend, komičar optužen za silovanje četiri žene, kratko je bio u braku s pevačicom Kejti Peri, a njihov odnos privlačio je veliku pažnju medija. Brak koji trajao 14 meseci završio se SMS porukom.

Brend se 2012. oženio svojom sadašnjom suprugom i majkom svoje dvoje dece Lauru Galačer, a svojevremeno je bio i u vezi sa Kejt Mos.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter