Izvor: Alo
09.02.2024 u 22:30
0

SVE JE JAVNO OBJAVLJENO: Anica Lazić uputila žestoke reči Lazaru Ristovskom

Poznati glumac Lazar Ristovski uživa već mesecima u ljubavi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić.

Oni se u prvi mah nisu eksponirali, ali se vremenom to promenilo, nakon što je javnost saznala da su zajedno, te se više ne libe da jedno drugom udeljuju komplimente na mrežama.

Tada, kada je otkriveno da je Lazar zaveo Anicu, pisalo se takođe i da je svojoj bivšoj supruzi otkazao angažman u seriji „Drim tim“, a umesto nje ubacio svoju novu devojku.

Jedan njihov snimajući dan sada je objavljen javno, a Lazićeva mu se obratila brutalnim rečima.

– Ti si jedna divlja svinja i mesto ti je ovde u šumi, zato te ja sada ostavljam da brstiš travu i jedeš žirove – govorila je Anica u sceni.

Podsetimo, Lazar je i sam u jednom intervju rekao zbog čega je došlo do kraha braka sa Danicom Ristovski.

– Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav, koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je glumac u ispovesti za magazin Glorija, te dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter