Izvor: Alo.rs
03.02.2024 u 19:06
2

SKANDAL! BAJDEN OPSOVAO TRAMPA: Američki predsednik nije mogao da zadrži bes pa sve ŠOKIRAO nepristojnom izjavom

Američki predsednik Bajden opsovao je Trampa zbog šala na račun Pelosijevog muža.

Američki predsednik Bajden opsovao je Trampa zbog šala na račun Pelosijevog muža.

Američki predsednik Džozef Bajden upotrebio je nepristojan govor o bivšem šefu Bele kuće Donaldu Trampu iza zatvorenih vrata zbog njegove šale na račun supruga bivše predsednice Predstavničkog doma Nensi Pelosi, piše Politiko , pozivajući se na izvor.

– Prema Bajdenovom sagovorniku, on je za Trampa rekao: „Kakav je on s****a “, navodi se u članku.

OVAKVU VEČERU JOŠ NIŠTE VIDELI: Džo Bajden mora da je zaspao nakon što je UKLJUČIO RERNU (FOTO)

Takve izjave su u suprotnosti sa imidžom sadašnjeg predsednika, koji se pozicionira kao osoba koja želi da smanji nivo surovosti u politici, napominje Politiko.

Džozef Bajden i Donald Tramp su ogorčeni rivali i često daju oštre primedbe jedni o drugima. Tako je krajem januara bivši predsednik rekao da Bajden nije sposoban da bude glavnokomandujući i da izaziva „krvoproliće“ koje će se samo pogoršavati.

Sledeći predsednički izbori u SAD biće održani u novembru 2024. Ankete pokazuju Trampa kao jasnog favorita na republikanskim predizborima. Očekuje se da će mu se suprotstaviti sadašnji predsednik Bajden, prenosi ria.ru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SKANDAL! BAJDEN OPSOVAO TRAMPA: Američki predsednik nije mogao da zadrži bes pa sve ŠOKIRAO nepristojnom izjavom”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter