Izvor: INFORMER
10.02.2024 u 01:58
0

CECA PROTIV MILIJA: Nakon izjave kompozitorovog advokata, na red je došao Ražnatovićkin: Presuda postoji

Pravni zastupnik folk pevačice demantovao je tvrdnje suprotne strane!

Nekadašnji saradnici Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili zbog spora oko fonograma izvesno vreme sastajali su se pred zakonom.

Pevačica je nedavno u jednoj emisiji istakla kako je kompozitora dobila na sudu, da bi ubrzo zatim njegov advokat javnosti poručio da je to daleko od istine, te da je proces i dalje aktivan

Sada se Ražnatovićkin pravni predstavnik Dušan Stojković oglasio, a tom prilikom pobio je sve dosad iznete tvrdnje druge strane. To nije ništa novo. Već dve godine postoji presuda, gde je sud usvojio da vlasništvo nad fonogramom bude 50:50 odsto, kako je i bio dogovor između Cece i Milija.

SVE JE JAVNO OBJAVLJENO: Anica Lazić uputila žestoke reči Lazaru Ristovskom
To nije nikakva novina i sada se samo čeka da Apelacioni sud prvostepeno to definiše – naglasio je za „K1info“ Stojković, dodajući da se sada stvara vestačka fama da bi se vršio pritisak na sud.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter