Izvor: alo
19.01.2024 u 10:30
0

TELO PEVAČICE DOPREMLJENO U BEOGRAD: Niko iz porodice nije bio na aerodromu

Pričalo se da njen brat Tomislav očekuje telo na beogradskom aerodromu

Pevačica Andrijana Lazić poginula je u Dubaiju 10. januara, kada je pala sa 24. sprata zgrade, a njena porodica neutešna je od bola.

Njeno telo dopremljeno je sinoć iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beograd.

Iako se juče u toku dana pričalo da je njen brat Tomislav već stigao u srpsku prestonicu gde čeka telo svoje tragično nastradale sestre, to ipak nije bio slučaj.

ODBIO ULOGU VEKA: Ne trebaju mi milioni dolara za takav način života

Na beogradskom aerodromu, niko od članova porodice se nije pojavio, a sanduk je preuzelo pogrebno preduzeće iz Bijeljine, saznaje „Telegraf“.

Podsetimo, Andrijana Lazić bila je pevačica iz Republike Srpske, a ovih dana trebalo je da objavi dve snimljene pesme. Ipak, kako je porodica donela odluku, pesme će biti objavljene u trenutku kada sanduk bude spušten u raku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter