Izvor: Alo
17.11.2023 u 14:20
0

TONI CETINSKI POHVALIO PRIJOVIĆKU: Evo šta je pevač rekao o Aleksandrinom uspehu

Cetinski otkrio šta misli o Aleksandri

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je veliki uspeh sa brojnim održanim koncertima, a pred njom su jos pet zagrebačkig Arena koje će pevačica uskoro održati.

Po pitanju Prijovićkinog vrtoglavog uspeha oglašavale su se mnoge javne ličnosti. Pevač Toni Cetinski govorio je o svom životu i karijeri, pa se, između ostalog dotakao i Aleksandre.
Aleksandra Prijović je rasprodala pet Arena u Zagrebu, te se Toni osvrnuo na njen uspeh.

printscreen/Instagram/aleksandraprijovic

– Ma možemo samo da čestitamo devojci i poželeti joj da je zdravlje posluži i da odradi tih pet arena. Mi moramo imati svoj kvalitetan odgovor u smislu kvalitetne muzike i da se potrudimo da i mi imamo pet arena – zaključio je on za „IN Magazin“.

Podsetimo, juče je u medijima odjeknula vest da je pevač Toni Cetinski navodno pod istragom zbog kupovine lažnih potvrda o vakcinaciji protiv korona virusa.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Cetinskim koji nije odgovarao na naše pozive.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter