Izvor: Mondo
04.10.2023 u 22:10
0

U „BOLJEM ŽIVOTU“ IGRALI BRATA I SESTRU, VIŠE NE SARAĐUJU: Lidija Vukićević otkrila zašto NE BI snimala sa Bjelom!

Lidija Vukićević otkrila zašto ne bi sarađivala sa Draganom Bjelogrlićem.

Lidija Vukićević se osvrnula na svoju dugu karijeru u kojoj je postigla brojne uspehe i stekla veliku popularnost. Otkrila je uloge koje je odbila, ali i zašto ne bi sarađivala sa Draganom Bjelogrlićem, svojim „bratom“ iz serije „Bolji život!

„Dobijala sam svojevremeno brojne nagrade, nagradu za najlepšu glumicu, nagrade za najbolje uloge, za filmska ostvarenja, za najbolju epizodnu ulogu u komediji. Od svoje 21. godine kada sam dobila prvu ulogu u ‘Žikinoj dinastiji’ trajem kod publike, a to je navažnije“, naglasila je Lidija, pa je istakla da uživa u svom poslu:

„Nisam se umorila od svog posla, ne doživljavam svoj posao kao težinu i onda nemam od čega da se umorim. Jedino kada imamo snimanja od ranih jutarnjih časova, do kasno uveče, a već sam prethodnoih dana imala snimanja, predstavu, putovanja, možda se u tom smislu, fizički umorim. Ali, kad stanem ispred kamera ili stanem na scenu više ne osećam taj umor, to je nešto na šta ste navikli i stekli rutinu kroz vreme.“

„LEŽAO JE U BOLNICI, ČUO ME JE I SAMO RAŠIRIO RUKE“: Milica Pavlović kroz suze o najtežem trenutku u životu

Iako već dugo nije glumila u domaćim filmovima, glumica kaže da ne priželjkuje ulogu u nekom ostvarenju.

„Mislim da dugo nisam odgledala neki naš dobar film, u smislu da možemo da ga gledamo bez opeterećenja, da nema krvi, da nema ubistava, da nema puno tuge, da nema muke. Dakle, nešto gde bi bila nađena mera da se opustimo, da se čak i nasmejemo, a opet da ima dubinu. Ono što ja želim, u ovom vremenu se ne želi“, objasnila je Lidija, pa je prokomentarisala potencijalnu saradnju sa Draganom Bjelogrlićem, koji niže uspehe kao glumac i reditelj i o čijem filmu „Čuvari formule“ bruje svi.

„Nemam želju da glumim kod Bjelogrlića, on se lepo ostvario u svom radu, ali ja bih nešto drugo.“

Kako je Lidija otkrila, u toku svoje karijere odbijala je uloge u brojnim filmovima.

„Recimo prva uloga koju sam odbila je od Želimira Žilnika tek kad sam završila fakultet, film se zvao ‘Lepe žene prolaze krz grad’. Shvatila sam posle pročitanog scenarija da, osim šetnje u kadru, nemam šta da radim. Ja sam se naravno zahvalila, ali sam rekla da bi to pre bio posao za manekene, a ne za glumicu. Ima dosta tih situacija kada sam odbila ulogu, kako bih sačuvala sebe, jer prosto ne možete da sačuvate sebe, a da pristajete na raznorazne ponude“, rekla je popularna glumica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter