Izvor: BSC Happy
04.10.2023 u 22:44
0

PRIJOVIĆKA ZALUDELA REGION: Njeni koncerti nisu glavna vest samo u Srbiji, o njoj se govorilo i u najgledanijem HRVATSKOM DNEVNIKU!

Muzička zvezda Aleksandra Prijović (28) prošle nedelje održala je tri jako uspešna koncerta u beogradskoj Areni.

Predstoje joj koncerti širom regiona, dok je juče najavila da će u Zagrebu imati i treći koncert, već danas je usledio šok kada je objavila da su sve tri arene prodate i da su zvanično puštene u prodaju i karte za četvrti koncert u Zagrebu.

Mlada pevačica doživela je ogromnu popularnost, čemu svedoče mnogobrojni koncerti i uspeh, ne samo u Beogardu gde je napunila tri arene, već i rasprodati koncerti koje će u Zagrebu održati 1, 2, 3 i 4 decembra.

PRIJOVIĆKA GRMI, NE STAJE: Aleksandra zakazala četvrtu Zagrebačku Arenu!

Prijovićka je toliko zaludela region da se o njoj i njenom uspehu govorilo i u najgledanijem hrvatskom nacionalnom dnevniku.

Jasno je da koncert Aleksandre Prijović nije glavna vest samo u našim medijima.

Više od 50.000 ljudi u Zagrebu želi da čuje i vidi Aleksandru Prijović, nakon tri arene, zakazala je i četvrtu, tim rečima počeli su voditelji hvatskog dnevnika priču o mladoj pevačici.

Istakli su da je sa samo 28. godina uspela da zakaže čak četiri Arene u Zagrebu, kako kažu, to nije pošlo za rukom ni mnogim hrvatskim pevačima.

Složili su se da srpska pevačica dobro radi svoj posao i da ih zato toliki uspeh ne čudi, kako kažu, premašila je i Lepu Brenu koja je u Zagrebu punila dve Arene zaredom.

Rekord u rasprodatim arenama u Zagrebu drži Dino Merlin koji je prodao četiri Arene, a sada je već jasno da nije jedini kome je to pošlo za rukom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter