Izvor: Kurir.rs
19.06.2023 u 10:59
0

ČUVENI VERENIK BISENIJE GAVRILOVIĆ DANAS JE NA ODGOVORNOJ FUNKCIJI: U Porodičnom blagu bio veliki zavodnik, a evo kako sada izgleda

Cela Srbija pratila je sa velikim interesovanjem kako će se rasplesti ljubavni trougao Kostadina Kokana Prodanovića, Miće i Bise, a Mića je posebno ostao upamćen kao neka vrsta probisveta, kockara i švalera, koji od Bise stalno odlazi, ali joj se i vraća.

Radosava Radeta Marjanovića srpska publika pamti kao velikog zavodnika Milorada Miću Jankovića iz popularne serije „Porodično blago“, koji je glumio jednog od verenika Bisenije Bise Gavrilović, koju je igrala Vesna Trivalić.

KUPALA SE U KORITU, JELA HLEB I MAST, A DANAS ŽIVI NA SELU: Verica je skromna žena, a ovim rečima opisuje svoj BRAK

Glumac Rade Marjanović završio je Pozorišnu akademiju u Beogradu, a pozorišnoj publici poznat je po raznim ulogama u „Ateljeu 212“, „Narodnom pozorištu“, „Pozorištu na Terazijama“.

Veliku popularnost stekao je tumačeći epizodne i upečatljive uloge u serijama poput „Boljeg života“, „Porodičnog blaga“, „Stižu dolari“, „Bela lađa“ i „Junaci našeg doba“.

Ove godine je imenovan za vršioca dužnosti direktora „Pozorišta na Terazijama“, a možemo ga videti i u komediji „Lako je Raletu“. Kako je nedavno istakao na RTS-u, za „Pozorište na Terazijama“ ima velike planove, a kako se dugo nije pojavljivao u javnosti, mnogi su komentarisali da se Rade Marjanović dosta promenio.

Glumac je uveliko zagazio u osmu deceniju života, a mnogi se pitaju kada je pre prošlo vreme od zavodnika Miće do uloge roditelja u novijim serijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter