Izvor: blic
04.02.2024 u 17:43
0

VELJKO RAŽNATOVIĆ SLUŠA CRKVENU MUZIKU DOK TRENIRA: Posle sinova hteo bi ćerkicu

Veljko Ražnatović, bokser i sin Svetlane Cece Ražnatović otkrio je manje poznate detalje o sebi.

– Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i porodici. Oduvek sam imao strast za takmičenjem. Trenirao sam sve sportove, ali sam se opredelio za boks! Ovaj sport od nestašnog dečaka napravi razumnog čoveka. To je neki ventil za nas koji će nas smiriti. Imao sam kratak fitilj, ispade koje sada nemam. Boks te nauči životu i kroz boks naučiš da živiš, rekao je on pa dodao:

– Ja bih voleo da, svojim primerom, kada se ostvarim kako želim, da nateram mlade ljude da se okrenu ovom sportu. Niko ne treba da se ugleda na mene kao mene, ja imam hiljadu mana, ali treba da se ugleda na to što želim da postignem i ostvarim, što sam privržen porodici, sportu – rekao je on, pa dodao kakva ga muzika opušta u toku treninga:

JELENA ĐOKOVIĆ KAO NIKAD RANIJE: Savršeno stilizovana za skijanje, odmerena a moderna

 

– Slušam crkvene muzike… srpsku patriotsku muziku, uz to volim da treniram. Mada volim i rep, modernu muziku…. svuda se snalazim,, ali patriotska srpska muzika budi u meni ono najbolje.Veljko je progovorio i o porodici, deci, budućoj prinovi. Ja sam već na početku karijere dobio tu pažnju zbog majke i oca… možda mi je pomoglo, ali i odmoglo jer sam se suočavao sa raznim predrasudama. Da sam tek sada, samostalno dobio tu pažnju, mnogo bi manje ljudi bilo ljuboimorno… više bi mi podršku prižali. Sada mislim da mi je ta pažnja više odmogla nego pomogla

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter