Izvor: TELEGRAF
04.02.2024 u 16:34
0

JELENA ĐOKOVIĆ KAO NIKAD RANIJE: Savršeno stilizovana za skijanje, odmerena a moderna

Srpski teniser Novak Đoković otputovao je nakon naporne sezone u Italiju, a trenutno se nalazi u pokrajni Južni Tirol, koja se nalazi na samom severu .

Srpski teniser Novak Đoković otputovao je nakon naporne sezone u Italiju, a trenutno se nalazi u pokrajni Južni Tirol, koja se nalazi na samom severu pomenute zemlje.

Teniski as uživa tamo u društvu porodice, supruge Jelene Đoković i dece, Stefana i Tare, a italijanski mediji uslikali su ih tokom šetnje.

NE PREPOZNATLJIVA BEZ ŠMINKE: Eva Longorija uhvaćena u opušenom izdanju

 

Osim Novakovog prisustva, veliku pažnju je privukla i njegova žena i to svojim stajlingom, o čemu bruje italijanski mediji.

 

 

 

 

Naime, Jelena je bila u potpuno neobičnim bojama, pa je tako nosila debelu zimsku roze jaknu, koju je ukombinovala sa crnim pantalonama.

Na nogama je nosila čizme za sneg koje su trenutno jedne od najmodernijih, a ispod jakne se nazirao bež šal.Kosu je uvila u talase, a veliku pažnju privukla je i preskupa torbica koju je ukombinovala sa čizmama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter