Izvor: Informer
23.04.2024 u 16:44
0

EVO KAKO IZGLEDA SPREMANJE SA NJIMA: Ovakve ih nismo videli do sad!

Novak Đoković i magazin "Vog" otkrili su nam šta se dešavalo iza kulisa dodele Laureus nagrade.

Novak je peti put u karijeri dobio priznanje za najboljeg sportistu na planeti, pobedio je Lionela Mesija, Erlinga Holanda, Armanda Duplantisa, ali se i dobro zabavio. 

Nole je na Instagramu u saradnji sa magazinom „Vogue Adria“ objavio video klip na kome se vidi kako su se njegova supruga Jelena i on spremali za dodelu nagrada u Madridu.

– Spremam se, ne znam kako izgledam, pokušavam da izgledam lepo za vas. Novak se tušira –  rekla je Jelena, a onda dozvala Novaka:

– Da li se završio?

Nole se u svom stilu pred kamarama pojavio u bademantilu i objasnio šta namerava da obuče.

ODUŠEVIO GA JE Novaka pitali za zvezdu fudbala u usponu, Đoković ga opasno nahvalio

 Odelo „Brunelo Kućineli“. Volim taj brend, ponosan sam što ću nositi to odelo. U crnoj elegantnoj jakni ću izaći na crveni tepih, pa ću kasnije obući belu. Ne znam da li je to neko radio do sada. Nismo mogli da odlučimo, pa smo izabrali oba. Nadam se da će dobro da izgleda.

Nole je potom uzeo telefon i odlučio da pusti neku pesmu Jeleni dok se ona šminkala.

– Iznenadi me – rekla je Jelena i dodala da ne obično provodi mnogo vremena sređujući fizuru i šminkajući se, osim ukoliko je u pitanju neki događaj.

Nole je pustio pesmu „Dolazim za pet minuta“ od „Generacije pet“ i počeo da skače u bademantilu.

 Muzika je najbolji način da ostanemo povezani sa našom kulturom, da se prisetimo detinjstva, žurki koje smo pravili sa prijateljima. 

Kada su završili pripreme, Nole je pogledao suprugu i još jednom pokazao koliko je voli i obožava.

– Ona je velika zvezda – rekao je Nole, a onda su otišli na ceremoniju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter