Izvor: KURIR
16.11.2022 u 10:24
0

BAHATOG JUTJUBERA JANKA OBEZBEĐENJE IZBACILO NAPOLJE! Posle LAŽIRANJA prebijanja, Janković pravio HAOS po šoping-molu!

Jutjuber Stefan Janković, poznatiji kao Janko, nakon što je nedavno besramno slagao javnost da je brutalno pretučen u Beogradu na vodi, nakon čega se oglasio na društvenim mrežama i podelio snimak napada, opet pravi scene i to sve zarad malo pažnje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NATAŠU BEKVALAC ZAPROSIO MUŠKARAC PREKO INSTAGRAMA: Evo kakve poruke stižu pevačici, ovo ju je nasmejalo, pa izgovorila DA!

Kako Kurir saznaje, Jankovića je pre nekoliko dana obezbeđenje izbacilo iz jednog beogradskog tržnog centra zbog prostačkog ponašanja i snimanja koje tamo nije bilo dozvoljeno. Neprijatnoj sceni su prisustvovali i mnogobrojni kupci, a naš izvor sa lica mesta nam je ispričao i šta se tačno dešavalo:

– Kuca mi srce, pipni – sprdao se Stefan sa obezbeđenjem centra, koje je burno reagovalo na njegove provokacije i snimanje:

– Ja nisam majmun. Ajde, izađi odavde. Pođi sa mnom. Izađi napolje. Šta glumiš ti ovde, ko si ti? – upitao ga je čovek.

– Ko sam ja? Ja sam bog – šokirao je Janko.

– Ne možeš tako da se ponašaš ovde. Ovo je privatni prostor gde postoje pravila – rekao mu je član obezbeđenja, a zatim ga ispratio napolje, naočigled brojnih prolaznika.

Podsetimo, Stefan je na Tiktoku objavio snimak na kojem je bio u zavojima i priključen na infuziju dok leži u krevetu pocepane i krvave majice, a i ruka mu je navodno bila povređena. Iako su se mnogi njegovi pratioci uplašili, on se kasnije te večeri pojavio na promociji pesme Ruže Rupić bez zavoja na glavi i modrica koje je pokazao malo pre toga na društvenim mrežama.

Njegova devojka je posle rekla da je u pitanju bila „šala za Jutjub“, što je šokiralo sve prisutne na promociji, koji nisu mogli da veruju čemu je ovaj mladić pribegao.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter