Izvor:
27.09.2016 u 15:45
0

BIVŠI UČESNIK PAROVA NA POTERNICI: Ivana Marinkovića traži policija zbog šest krađa

Ivan Marinković, bivši učesnik rijaliti šou programa "Parovi", našao se na policijskoj poternici zbog toga što se nije odazvao na sudsko saslušanje. Bivšeg supruga pevačice Goce Tržan policija tereti da je krajem jula u marketu "Aman" ukrao robu vrednosti od oko 100 evra.

Bio je u društvu još jednim muškarcem, a kada su uhvaćeni, optuživali su jedan drugog. Zbog toga je trebalo da se pojavi u sudu, ali s obzirom da to nije učinio, sledeći put će morati da dođe u pratnji policije.

– Marinković se juče nije pojavio na saslušanju koje je bilo zakazano za 12 sati u Osnovnom sudu u Pančevu. Na saslušanju se pojavio samo jedan od učesnika razbojništva, Radov, dok se Marinković i Ivanović, takođe osumnjičeni, nisu pojavili na pretresu – rekao je izvor iz slučaja za beogradske medije.

Isti izvor je rekao i da se Marinković tereti za još pet krađa, a pored ovog trgovinskog lanca, on je oštetio i markete “Idea” na teritoriji Pančeva. S ozbirom na to da se nije pojavio na sudu, Marinkovića će na sledeći pretres voditi policija.

– Ne znamo tačan datum sledećeg saslušanja, ali svakako će doći u pratnji policije, biće priveden – kaže izvor.

Inače, Marinković nije imao nikakav komentar za beogradske medije povodom saslušanja na koje se nije pojavio.

Alo
Foto: Informer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter