Izvor: KURIR, BLIC
28.09.2022 u 06:58
0

ĆERKA JOJ UPISALA DRŽAVNU ŠKOLU! Goce Tržan priznala da su se svi ŠOKIRALI što je nije poslala u PRIVATNU, ovo je RAZLOG!

Ćerka pevačice Goce Tržan Lena Marinković, krenula je ovog meseca u prvi razred gimnazije.

Pevačica je sada otkrila koliko je ponosna na nju, pa se osvrnula na ćerkino pohađanje državne škole.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT O INCIDENTU SA AUTOMOBILOM! Marija Šerifović otkrila da je smršala 5 KG

– Ćerku s vremena na vreme odbacim do škole. Lena je krenula u prvi razred 15. beogradske gimnazije. Izuzetno sam ponosna na nju. Super joj je, ima dobro društvo. Dobro se snalazi. Vrlo je samostalna. To je najvažnije – kazala nam je Goca Tržan.

 

– Ide u državnu školu, da. Svima je to bilo šok, moje dete ide u državnu školu, zamisli… Zašto nije u privatnoj, zato što nema potrebe. Zdrava, prava, snalažljiva, to je to. Leni nije zanimanje neki javni posao. Drugima sam Goca Tržan, njoj sam mama. Ona ne želi da se slika – dodala je pevačica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter