Izvor: ALO
21.09.2021 u 17:37
0

„DIKTIRALA MI JE TEKSTOVE PREKO TELEFONA!“: Ana Bekuta se sa tugom u glasu prisetila Marine i noći kada je nastao jedan od njenih najvećih hitova!

Ana Bekuta otkrila kako su nastali njeni hitovi. Saradnja Marine Tucaković i Ane Bekute trajala je skoro tri decenije i rezultirala je brojnim hitovima koji su postali evergrin domaće pop-folk muzike

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ POZITIVNA NA KORONU! Hitno prekinula snimanje!

Saradnja Marine Tucaković i Ane Bekute trajala je skoro tri decenije i rezultirala je brojnim hitovima koji su postali evergrin domaće pop-folk muzike.

Nakon saznanja da je njena prijateljica i jedna od najznačajnijih saradnica preminula, Ana se ekskluzivno za Alo! sa setom prisetila saradnje koja je uvek bila organizovana po specifičnom šablonu.

– Tekstove mi je diktirala preko telefona, čak i u pola noći. Imala je takav sistem rada, ja u studiju, ona kod kuće. Sećam se kada smo snimali pesmu „Zavoleh te“, imam strofu i refren, ali nemam drugu strofu – kaže Ana i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: POZNATI PEVAČ ISPAO IZ HELIKOPTERA! Krvav i u zavojima nakon nastupa! (FOTO)

– Volela je da čuje kako zvuči to je što je napisala, a onda mi šuškajući onako simpatično kaže „Sačekaj pet minuta“. Uvek sam čekala, a te noći sam bila oduševljena kada mi je izdiktirala stihove „Zbog tebe sam ključala na 100 stepeni,… a Moskva i mraz kad si me ti uvredio“ – priseća se Bekuta noći kada je nastao jedan od njenih najvećih hitova.

Ana je za Alo! podelila i svoje impresije o Marininoj ličnosti i rekla da je uživala u njenom društvu.

– Uvek je bila vedrog duha, čak i u ovoj situaciji koja ju je zadesila. Volela je životinje, i pse i mačke. Širila je dobre vibracije i uvek kada odem kod nje po pesmu, odem i po tu ljubav koju je širila oko sebe. Uvek je pitala za decu i Milutina – kaže Ana, i dodaje kada su se poslednji put videle.

– Videla sam je pre mesec dana kada sam išla po pesmu koju je napisala mojoj kandidatkinji – rekla je Ana.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter