Izvor: 24 SEDAM
03.12.2021 u 13:21
0

„DIVNO JE“: Miodrag Dragičević otkrio kako se snalazi u ulozi oca

Glumac ističe da stvari teku prirodno te da se on i supruga Olja polako privikavaju u novoj i najlepšoj životnoj ulozi

Miodrag Dragičević i njegova izabranica Olivera Bacić nedavno su postali roditelji. Oni su 9. novembra dobili ćerkicu kojoj su dali ime Vasilija, a glumac je sada otkrio kako je izbor pao baš na ovo nesvakidašnje ime grčkog porekla.

– Kako se porođaj bližio, dosta smo razmišljali o imenu za bebu. Sedeli smo, pili kafu i pričali o raznim imenima. Jednom mi je na pamet palo ime Vasilija i Olja se odmah složila. Negde sam ga pročitao i svidelo mi se, a deluje mi i pomalo vizantijski. Između Vasja i Vasilija ipak smo odabrali ovo drugo. Divno je i imam utisak da joj nekako leži. Ne mogu sada ni da zamislim da se zove nekako drugačije – kazao je Miodrag i potom ispričao kako se on i supruga snalaze u novoj i najlepšoj životnoj ulozi.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter