Izvor:
20.07.2017 u 22:45
0

ĐOLE ĐOGANI ISKRENO O BRAKU: Sa Vesnom sam 18 godina i nisam joj rekao da je volim! (VIDEO)

O ovom ljubavnom trouglu se dugo pričalo, a na kraju je krunisan hitom "Ajmo sad u provod".

Kao što već nagađate, u pitanju je ljubavna priča najpopularnijeg densera Đoleta Đoganija.

Iza sebe ima dva braka, iz kojih ima četvoro dece. Prvi, iz kog je dobio dve ćerke Marinelu i Silviju, okončao je davne 2000. godine, a razlaz od bivše supruge Slađe Delibašić, smatra se jednim od najskandaloznijih estradnih razvoda ikad.

Pričalo se da je varao bivšu suprugu sa sadašnjom ženom Vesnom Trivić, a sve ne bi poprimilo skandaloznu notu da njih dve nisu bile prijateljice.

Đole i Vensa su trenutno u vanbračnoj zajednici koja traje 18 godina, a u emisji "POSLE RUČKA" na Happy televiziji, najpopularniji Đogani savetovao je mlade kako da sačuvaju brak od propadanja:

– Ne postoji prava formula, sve zavisi od čoveka do čoveka. Ali, recimo da ja svoju suprugu izvodim svakog vikenda, mi uvek odvajamo vreme za nas i to tako traje već 18 godina bez izuzetka. Mnogo mi je bitno da vidim osmeh na njenom licu, te tako radim stvari koje znam da je čine srećnom – bio je iskren denser.

Pored saveta za uspeh bračnih partnera, usledila je izjava ljubavi koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim:

– Ja svoju suprugu nikada nisam voleo kao sada, ali joj to ne govorim. Nisam onaj tip koji voli prazne reči, uvek sam više za dela. Mnogo me iritira kada čuje drugare kako preko telefona govore ženama da ih vole, obožavaju… To su za mene prazne reči. Mi se pazimo, mazimo i rastemo svakog dana. Ljudi se menjaju s godinama, vrlo je bitno kako se uskalađujete i menjate se živeći zajedno – rekao je Đole.

Gledajte emisiju "Posle ručka" svakog radnog dana od 16 časova.

Happytv.rs
Foto: Facebook/ Vesna Đogani

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter