Izvor: KURIR
14.09.2022 u 08:17
0

ĐORĐE I SAŠKA ZAVETOVALI SE NA VERNOST DRUGI PUT! Izgovorili „DA“ na PLAŽI, mlada do matičara došla BOSA (FOTO)

Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali su se u Beogradu u Crkvi Svetog Marka, a potom su mladenci i svatovi odleteli za Tivat, gde je organizovana velika gala svadba.

Porodica Đoković je sada iznenadila goste, te i drugi dan slave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO KORNELIJE KOVAČ! Cenjeni srpski kompozitor umro od posledica Koronavirusa

Naime, zvanice su došle na ceremoniju povodom venčanja Saške i Đorđe pred matičarem, koja se održala na plaži, a posle ih je zabavljao Saša Kovačević. Mlada je zablistala u novoj i raskošnoj venčanici, dok mladoženja nije skidao osmeh sa lica. Nasuprot onoj na crkvenom venčanju, mlada se ovoga puta odlučila za belo-krem venčanicu golih ramena i izvezenim detaljima od čipke. Mlada je do matičara došla bosa i to stazom od hotela do plaže, koja je posuta belim laticama ruža. Tamo su ih čekale dve devojčice sa korpama latica cveća, a sam čin se odigrao ispod ogrmnog venca od belih i roze ruža.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nakon venčanja, mlada je na plaži bacila bidermajer, koji je uhvatila jedna od njenih bosonogih prijateljica.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Novak je bio presrećan zbog ženidbe svog brata, pa je kratko rekao: „Najponosniji sam danas zbog njega. Što se tiče bračnih saveta, sve će mu se kazati samo“.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Inače, Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe uspešni mladi biznismen. Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisji otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: ’’Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.’

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter