Izvor: Kurir
26.05.2024 u 17:59
0

UKRALA AUTO PA SE DALA U BEG: Kamere sve zabeležile!

Žena (27) uhapšena je nakon što je ukrala automobil iz prodajnog salona u Doralu na Floridi i bežala policiji velikom brzinom kroz gust saobraćaj.

Haos je započeo nedugo nakon što je Melina Logan navodno uzela automobil na probnu vožnju iz autosalona u Južnom Majamiju, ali ga nije vratila. Policajci su je lako sustigli, ali je odbila da se zaustavi. Umesto toga, dala je gas i dostigla je brzinu od 145 km/h.

TRAMP ODBIO DA POSETI TAČIJA „Smešna ideja o bučnoj medijskoj gunguli ispred zatvora u Hagu“

Snimak sa kamere na kontrolnoj ploči koju je objavila policija prikazuje policajca koji juri Logan. U jednom trenutku, policajac se sudara sa zadnjim i bočnim delom drugog policijskog vozila parkiranog pored autoputa. Uprkos gustom saobraćaju, Logan je nepromišljeno krivudala između automobila pre nego što je skrenula u traku za hitne slučajeve.

U jednom trenutku automobil u begu sudario se sa betonskom barijerom dok se traka za hitne slučajeve suzila. Potera se završila nekoliko trenutaka kasnije kada je Logan udarila u zadnji deo kamiona i zaustavila se pored autoputa.

Policajac je brzo prišao automobilu s pištoljem uperenim prema ženi. Ona je tada izašla iz automobila, a potom se popela na barijeru i skočila u jezero ispod. Na njenu nesreću, nekoliko policajaca videlo je njen skok, a čak je i lokalni medijski helikopter pratio dok je bila u vodi. Nije prošlo dugo pre nego što su je policajci izvukli iz vode i uhapsili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter