Izvor: KURIR
27.12.2022 u 18:50
0

EVI RAS OTAC OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU KAD JE IMALA 22 GODINE: Majka htela da se ubije, a on rekao da više ne možemo da se viđamo

Glumica Eva Ras otkrila je kako je saznala šokantnu istinu o svom ocu kada je imala 22 godine. Otac joj je tada priznao da je gej.

– Moj otac se pokazao kao divan čovek. Majka je kada smo to saznali govorila da će se ubiti ako budem imala kontakt sa njim. On je rekao da to ne smemo da dozvolimo i da ne možemo više da se viđamo – otkrila je glumica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

– Napravio me je kad je imao 18 godina. On tada nije ni znao da je homoseksualac. Nikada sebi nije oprostio što je razočarao moju majku.

Glumica je rekla se u to vreme skrivala orjentacija prema istom polu.

– U to vreme se sve to krilo. Ja sam imala 22 godine kada sam to saznala i da su ti njegovi partneri poseban soj ljudi. Da ne možemo da ih osuđujemo i nabijamo na kolac kao u srednjem veku. Ja od tada imam razumevanja za homoseksualce, jer oni nisu to zato što žele da budu, već se sa tim rađaju.

– Oni su ljudi vrlo obrazovani i čak vrlo lepi. Moj otac je ličio na mladog Breda Pita. Ja sam se strašno ponosila što ja nisam imala ni 22 godine, a on 40. Svi tada imaju očeve koji su oronuli, a moj otac onako nabildovan i lep – kaže Eva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter