Izvor: ALO
27.12.2022 u 18:55
0

ŽESTOKO JOJ ZAMERILA! Aleksandra Mladenović imitirala kolegicu, pa izazvala estradni rat

Za sve je kriva mačka.

Još se prepričavaju najzanimljiviji momenti iz prethodne emisije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Bivši ljubavni par Aleksandra Mladenović i Uroš Živković otrkili su sve detalje njihove veze, ali i priče iz privatnog života koje javnost do sada nije znala.

Najsmešniji momenat se dogodio kada je Aleksandra prepričala susret sa Hajdi, mačkom Dragice Zlatić, a onda je imitirala koleginicinu.

-Pa nemoj Aleksandra da si takva, stvarno kako možeš da kažeš da mi je mačka divlja. Mnogo je dobra i mnogo je volim, znači nemoj da si takva. Nemoj više da me nerviraš, pozdrav za Dragicu – rekla je Aleksandra.

Foto: Printscreen/instagram

 

Gledaoce je najviše nasmejao akcenat kojim je pevačica dočarala kako njena koleginica priča, a u ovoj imitaciji joj se pridružio i Uroš. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter