Izvor: KURIR/STORY.HR
27.12.2022 u 20:12
0

KAMILA ODLUČILA DA NAPAKOSTI PRINCU? Kralj ga ovom odlukom JAVNO OSRAMOTIO, a onda na scenu stupila KRALJICA! Evo šta je uradila

Kraljica supruga Kamila preuzela je ulogu osramoćenog princa Endrua, koji je bio pukovnik Grenadirske garde, pešačke pukovnije britanske vojske.

Naime, u kraljevskoj porodici je došlo do promena viših vojnih položaja. Princeza od Velsa, Kejt Midlton, takođe će dobiti svoju prvu vojnu ulogu i preuzeće dužnost pukovnika Irske garde od svog supruga, princa Vilijama. Vilijam će umesto toga biti pukovnik Velške garde.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

Bakingemska palata je najavila promene uoči Trooping the Colour, ceremonije koju svake godine izvode pukovnije britanske vojske u Londonu i tako se zvanično slavi rođendan monarha. Iako je Čarlsu 75. rođendan 14. novembra sledeće godine, proslaviće ga 17. juna zbog kraljevske tradicije.

Inače, princu Endruu je pokojna kraljica Elizabeta II oduzela sve kraljevske titule jer je bio upleten u pedofilski skandal s Džefrijem Epstajnom. Princ je od 1986. do 1996. godine bio u braku sa Sarom Ferguson, vojvotkinjom od Jorka, s kojom je dobio i ćerke, princeze Beatris i Eugeniju. Iako je poznato da je i ranije, za vreme braka, imao afere, tada se još nije znalo da su u to uključene i maloletnice.

Tako ga je Virdžinija Džufre optužila za seksualno zlostavljanje kada je imala samo 17 godina, a u tužbi je navela da je pokojni Džefri Epstajn trgovao njenim telom, kao i da ju je prisilio na seks sa svojim prijateljima, među kojima je bio i princ. Dodala je da je princ Endru bio svestan da je ona u to vreme bila maloletna.

U februaru ove godine, Endru i Virdžinija su postigli vansudsku nagodbu, čime je izbegnuto suđenje koje je trebalo da počne krajem godine.

Kraljica je u periodu kada su iznesene skandalozne optužbe, dopustila sinu Endruu da zadrži vojne titule, uključujući onu pukovnika Grenadirske garde dok je on pokušavao da „očisti“ svoje ime od skandala. Ipak, nakon nagodbe mu je oduzeta svečana titula, a izvori su ispričali da je to bilo krajnje ponižavajuće za princa, koji je bivši pilot helikoptera Kraljevske mornarice koji se ponosio svojom vojnom prošlošću i povezanošću s vojskom.

Kamilino preuzimanje uloge princa Endrua je viđeno kao iznenađenje, a neki ga tumače kao mudar potez njenog supruga, kralja Čarlsa III. Kao kraljica supruga, ona je žena na najvišem položaju u kraljevskoj porodicu, što Endruu ne daje puno razloga za pritužbe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter