Izvor: ALO
09.12.2021 u 15:22
0

EVO KO JE KRISTINA KIKA ĐUKIĆ? Proslavila se nakon sukoba sa Baka Prasetom, majka joj palila kosu…

Kristina Kika Đukić je bila prisutna na domaćoj Jutjub sceni dugi niz godina

Vest o samoubistvo mlade jutjuberke, Kristine Kike Đukić potresla je srpsku javnost i omladinu, a nekima od njih je ona bila i idol budući da je dugi niz godina aktivna na društvenim mrežama i Jutjub sceni.

Čak i oni koji ne prate domaću Jutjub scenu znaju sve o nedavnom ratu jutjubera Kristine Đukić – Kike i Bogdana Ilića zvanog Baka Prase.

Bakina i Kikina drama stigla je čak i do Jutarnjeg programa, pa su gledaoci imali prilike da uživo gledaju mini rijaliti program koji je probio granice Jutjuba i preselio se na male ekrane.

Kristina Kika Đukić je bila prisutna na domaćoj Jutjub sceni dugi niz godina. Pasionirana gejmerka privukla je veliki broj pratilaca videom „Kad devojka igra CS:GO“ koji ima preko milion pregleda i njena popularnost je od tog trenutka samo rasla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter