Izvor: BLIC
01.04.2022 u 11:41
0

EVO KO JE PEVAČICA KOJU JE PRETUKAO NIKOLA RAĐEN! Peva po klubovima, a planirali su i venčanje!

Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bivši vaterpolista Nikola Rađen navodno je pretukao jutros devojku Milicu Ristić (30), pišu domaći mediji. Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je devojka Milica Ristić (30) došla i požalila se da je pretukao. Ona navodno ima vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila, i rasekotinu donje usne u levom uglu.

Inače, Rađen je već duži period u emotivnoj vezi s devojkom Milicom Ristić koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje. Javnost je nakon samo nekoliko meseci saznala za njihov odnos.

– Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti – pričao je izvor ranije.

 

 

Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspeh, nastavila je da se bavi pevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prestoničkim.

– Milica je takođe diplomirani ekonomista, ali se bavi pevanjem. Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im je do sad ljubav cvetala. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole, a planirali su i venčanje – rekao je tada izvor.

Podsetimo, Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen, bivši vaterpolista, pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter