Izvor: ALO
21.09.2021 u 18:28
0

GODINAMA JE POMAGALA OVOM ČOVEKU I SPREMALA MU SLAVU! Veliko srce Marine Tucaković, a evo i kako je govorila o humanosti

Marina je izgubila bitku posle teške bolesti u 67. godini, a brojne javne ličnosti ne mogu da dođu sebi još uvek

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ POZITIVNA NA KORONU! Hitno prekinula snimanje!

Tekstopisac Marina Tucaković preminula 19. septembra u 67. godini posle teške bolesti.

Napisala je preko 4000 tekstova, i na taj način obeležila karijere mnogim pevačima sa naše javne scene. Iako nije volela previše da se eksponira u javnosti, poznato je da je oduvek volela da pomaže ljudima i da je bila mekog srca.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATI PEVAČ ISPAO IZ HELIKOPTERA! Krvav i u zavojima nakon nastupa! (FOTO)

Ona je svesrdno pomagala Miroslavu Tanasijeviću, koji je godinama radio za nju i sa kojim se okumila. Pored toga što ga je redovno plaćala za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, odlučila je da za njegovu slavu potroši 2.000 evra.

– Godinama to radim jer smo Miroslav i ja kumovi. Krstila sam mu svih četvoro dece. Preuzela sam pripremanje njegove slave i zaista se potrudim da im napravim razne vrste jela i obezbedim hranu i piće za njegove goste, ali i da im ostane u izobilju kada prođu svečani dani – ispričala je ona 2014. godine.

Podsetimo, Marina je izgubila bitku posle teške bolesti u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC „Dragiša Mišović“, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter