Izvor: ALO.RS
07.09.2021 u 07:46
0

HAPŠENJE BOJANA LEKSINGTONA ŠOKIRALO JAVNOST: Konačno otkriveni svi detalji pevačevog privođenja!

Boki i dalje ima traume od zatvora u kom je sa samo 16 godina ležao osam meseci! 

PROČITAJTE JOŠ: 

EVO KOJU PEVAČICU MINISTAR STEFANOVIĆ SPREMA ZA VOJNIČKU UNIFORMU: Milica se pobrinula za smeh u vojsci!

Rođak Bojana Leksingtona kaže da Boki i dalje ima traume od zatvora u kom je sa samo 16 godina ležao osam meseci! Da sve bude gore, tada su uhapšene i njegova majka i sestra, pa je Bojanu utoliko bilo teže i mučnije! 

– Nikad Boki to neće moći da prevaziđe. Često se budi u znoju, ima noćne more, a ponekad i napade panike. Opasne su to stvari kad vas uhapse na pravdi Boga, a vi ni krivi, ni dužni – započinje izvor i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: 

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NEVENA BOŽOVIĆ DVE NEDELJE NAKON POROĐAJA (FOTO)

– Stalno mu se vraćaju slike hapšenja, trenutka kada odvode i njegovu majku i sestru, zatim rešetke su mu stalno pred očima. Ipak je on bio još dete, a to ni stariji ljudi ne mogu lako da podnesu. Sve mu to jako teško pada, i danas kad vidi policiju, čak i saobraćajnu, veoma se uznemiri. Ostaće to trauma za ceo život, a šteta, nema boljeg dečka od Bokija – završava rođak.

Podsećanja radi, Bojan je 2006. godine kao dečak od 16 godina proveo osem meseci u zatvoru, a iza rešetaka su se našle i njegova majka i sestra jer se, navodno, u njihovom stanu na Bežanijskoj kosi skrivao Ratko Mladić. Nakon 11 godina trajanja sudskog postupka, Apelacioni sud je optužbi oslobodio Bojana, majku Ljiljanu i sestru Tatjanu jer nije bilo dokaza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter