Izvor: magazin.novosti
22.02.2023 u 12:43
0

IMALA 43 KILOGRAMA I MODRICE ZBOG NAGLOG MRŠAVLJENJA: Milena Ćeranić vodila BORBU sa ANOREKSIJOM!

Vodila je veliku borbu, prvenstveno sama sa sobom.

Milena Ćeranić se proslavila učešćem u jednom muzičkom takmičenju i zahvaljujući svom talentu osvojila je srca publike.

Milena se u jednom periodu borila sa anoreksijom i to je velika borba koju je ona vodila, prvenstveno sama sa sobom. Imala je 43 kilograma i modrice na zadnjici od kostiju koje su zbog naglog mršavljenja iskočile.

„MAJKA JE RODILA SESTRU DA ME SPASI“ Rada Manojlović priznala da je bila UTUČENA I UBIJENA U POJAM!

– Dugo nisam mogla da pričam o tome, jer je ostavilo ozbiljne posledice na mene, znaš, bude ti krivo što su te pogrešno videli, videli su me onako kako su me mediji predstavili. Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila. Takva sam, bolujem od zla, jesam zla, baš me briga, zla sam sebi, nisam vama, ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu? Radila sam dosta sa psihologom na tome i sada mogu da pričam i jako sam ponosna na sebe, zaista, zbog toga – rekla je jednom prilikom pevačica za medije.

Njenu karijeru je obeležila i burna veza sa Nemanjom Stevanovićem, koji se nakon toga oženio, dok Milena još uvgek nije našla pravu ljubav.

– Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I volela sam i voleli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umeli. Lako je mene voleti, ali negde prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvek sam imala taj problem nesigurnosti sa druge strane – rekla je Milena svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter